HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

tirsdag 14. april 2015

Terrassen er snart ferdig

Det er så deilig når ting begynner å falle på plass, eller rettere sagt bli ferdig. Ting tar tid her i huset, fordi det er jobb på oss begge og det skal gjøres på fritiden. Og når barn skal på fotball, trial, venner eller annet, hender det jo at det ikke er like mange arbeidstimer i helgene heller.

Uansett, nå mangler bare kulene på toppen ved inngangspartiet på gjerdet, og så skal det kuttes til. Deretter blir det visir og husbeis ! Tipper det er en fin jobb for meg.

Til torsdagen kommer også betong bilen, og forskalingen skal fylles opp. Nok en ting som blir ferdig. Og deler av det materialet kommer vi til å bruke til en midlertidig terrasse på syd/vest siden. Sånn at solstoler slipper å stå på paller og at bord og stoler og parasoll kan settes opp.... vi får no se


2 kommentarer:

 1. Hei!
  Har lest masse på bloggen din i dag og fant utrulig mye gode råd. Vi er i startfasen med å få satt opp et hus fra Finland, og skjønner at det ikke er lite vi bør sette oss inn i. Kjempe spennende å lese om deres prosjekt- du skriver godt!:)
  Mvh
  Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre. Tusen takk. Og masse lykke til med byggeprosjekt. Det blir jo gøy :-)

   Masse hilsner fra Hølen

   Slett