HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

mandag 22. februar 2016

Flower power

Har du noen gang sett noen vakre blomster, også får du lissom ikke nok? Disse kvistene får jeg ikke nok av. De er bare super fine.... Så enkelt og så flott. Og rosa, joda, ingen ting annet er rosa her i huset annet enn blomster av og til he he. Men dette digger jeg. For å være sikker på at det skulle bli fint sørget jeg for litt rosa tulipaner også. Viktig å ha det litt koselig når vi er hjemme hele uka som kommer.

Det er vinterferie for barna, eldste har akkurat kommet hjem fra fjellet mens vi jentene har kost oss her hjemme med stille rolige dager. Det har vært godt for oss begge.

Ute skinner sola, og det skal den visstnok gjøre i hele uka. Inne blomstrer kvistene. Vårlig følelse i alle retninger. Men det går vel ennå noen uker før sola varmer skikkelig og at det er godt å sitte ute.

I morgen blir det jobb på meg i tre dager, så blir det litt vinterferie på meg også. Her hjemme. Borte bra men hjemme best. Og helgen etter vinterferien er det instatreff i Oslo med 30 andre flotte jenter. Som deler min interesse og hobby, foto - interiør - enkel natur. Jupp, det kan jo ikke bli annet enn hyggelig uansett. Gleder meg. Viktig å finne noe positivt å henge knaggene på i mellom slagene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar