HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

fredag 25. oktober 2013

Mange kokker mye søl...

I vårt tilfelle, mange maskinførere mye rot. Tomtekontroll viste seg å være viktig. Vi er jo litt over gjennomsnitt interessert og er daglig bort en tur for å se hvordan status er og hva de har gjort. Sånn sett kjekt å kun bo 358 meter unna byggeplassen.

Etter flere dagers arbeid på tomta, med gravmaskiner, steinfylling, innlegging av rør innenfor mur osv, forsto vi ikke helt hva som foregikk. Var det vårt hus som skulle få plass der? Og rørene, skal de komme opp i huset der?.....

I går kveld under stjerneklar himmel, gikk vi derfor godt skodd opp på tomta med lommelykter og målebånd. Klare til dyst, rundt og rundt på tomta for å prøve å forstå hva som var hva. De hadde jo merket litt her og der. Endte til slutt opp med at huset var oppmålt til å være 14 meter langt og feil plassert. Huset vårt er 17.8 meter langt. Stikkledninger som lå inn i "grunnmuren" var også helt feil. Men gjort er gjort. Mye må nå mye rettes på. Godt vi fikk oppdaget det, før de var ferdig tenker jeg.

Møtte i dag fantastiske medarbeidere hos Sarpsborg park og anlegg. Der er det nå tre personer som har full kontroll. Og oppretting av feil er allerede i gang. Jeg føler meg trygg på at de kommer godt i mål.

Men de har fått en utfordring, og trenger tre dager på å fullføre jobben. Så hva kan en si, nytter ikke å bli verken sint eller frustrert, så lenge de ser at de har gjort feil og rydder opp så går det jo bra. Men vi skulle ha begynt på muren på mandag og det går jo ikke nå. Så da blir det å ringe Peter... han får ikke begynne før på onsdag tidligst. Men Peter, da får du jo tid til å slappe litt av i stedet ?

I mellomtiden skal jeg sørge for at strømkabelen som vi ikke fikk koblet  til byggestrøm, nå i stedet blir lagt i rør slik at vi får lukket grøfta ved innkjøring til tomta vår....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar