HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

fredag 1. november 2013

HUS LEVERANSEN

Juhuuuu, i dag fikk vi endelig beskjeden som vi har ventet på i flere uker. Første hus leveransen vår kommer i midten av desember. Det vil altså si, at vi får huset vårt tett til jul. Akkurat hva vi ønsket oss. Vegger med vinduer blir heist på plass, taket blir bygget på stedet. Det kunne ikke blitt stort bedre, når ting først har blitt sånn som det har blitt. Dette var virkelig en god nyhet. Så vi ønsker oss nå hvit jul, men ikke før 23.desember.

Røvikshus har således klart å levere til forventningene så langt. Vi har ikke satt de altfor høye krav, når vi skjønte at vi var de første private kundene som kjøpte hus av de. Og det har vært litt "innkjørings tilpasninger".  Men NÅ er det viktigste på plass. Og vi har fått klarert levering.

3 kommentarer:

  1. Hurra for hus i desember:-) Når huset kommer, hvor lang tid tar det da før dere regner med å flytte inn?

    SvarSlett
  2. Vel huset kommer ikke, men veggene til huset kommer midt i desember. Også bruker de 1-2 uker før huset er ferdig utvendig. Deretter blir det juleferie. De sier at etter at veggene kommer bruker de ca 3 mnd til vi kan flytte inn. Så sånn som det ser ut nå er vi inne i god tid til påske hi hi

    SvarSlett
  3. Så flott :) Hus i julegave til seg selv - og attpåtil tilpasset eget behov. Det kommer til å bli så fint! Fryder meg med dere, og gleder meg til å komme på besøk og å følge med underveis ;) Moro-moro!

    SvarSlett