HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

torsdag 19. februar 2015

Vi planlegger garasje og terrasse

Garasjen skal vi få levert fra Rørvikshus AB og byggmesteren vår skal hjelpe oss med monteringen. For den kommer som elementer den også. Men aller først må grunnarbeidet på plass. Og der får vi en lokal entreprenør til å hjelpe oss. Gleder meg til den biten kommer i gang. Vi starter vel allerede til påske med graving og forskaling og støp.

Men aller først tenkte vi faktisk å lage terrasse, midlertidig terrasse. Vi bare venter på at isen skal smelte. Og midlertidig terrasse: Fordi vi rekker ikke alt som vi skal gjøre i sommer. I alle fall ikke dersom vi skal gjøre alt skikkelig. Men å lage terrasse som ligger fritt på bakken kan vi gjøre i en kjapp vending og materiale kan gjenbrukes når alle elementene er støpt til terrassen og den "evige" terrassen skal opp. Siden vi har jord tomt må elementene til terrassen både isoleres og støpes og det er en del jobb i forkant av dette. Og det blir jo mange elementer siden vi skal ha dette på hele forsiden av huset mot sydvest samt litt mot syd. Og for at vi ikke skal være terrasse løse og ikke ha noen skikkelig sol og ute plass i sommer, så gjør vi det slik. Og jeg gleder meg til det. Skal bli deilig å slippe å ligge på paller når sola frister for mye. Og med en byggmester i huset er det ingen fare for at den midlertidige terrassen blir liggende for lenge he he.

Påske, dit er det ikke mange dager til. Vips så er vi i gang med både det ene og det andre. Huset skal jo også beises igjen, og det kan se ut som om det blir en jobb for meg.

I mellomtiden sitter jeg her rett som det er og slapper av, lader batteriene og håper lungebetennelsen vil slippe taket. Trodde det skulle gå raskere, men nope. Bare å ta det rolig noen dager til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar