HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

søndag 7. juni 2015

Strømforbruk i kalde mai overrasker og mer...

Ja da er det jaggu sommer, 7.juni og det er 18 grader ute men vi blåser jo bort. Ikke noe vær å nyte solkroken i for den som har det. Jeg har funnet meg en liten krok bak det ene hjørnet på utbygget av stua. Men der er ikke sola før kl. 1700. Men uansett, jeg rekker å få med meg litt sol.

Strømforbruket i mai var vi litt spente på, fordi det har vært en kald mai. Men huset oppleves som varmt, nesten for varmt. Mannen i huset mener at det ER for varmt, og peser. Det eneste som står på er gulv varmen på begge badene og litt på vaskerommet. Ellers er all varmen slått av. Varmepumpen er innstilt på 60%. Og forbruket har vært knappe 967 kWt den siste måneden. Det er helt utrolig når vi tenker på at dette også er oppvarming av alt varmtvannet vi bruker. Vi er 5 i huset, som lever og bruker huset. Så dette synes jeg er utrolig bra. Og vi kom under målet vårt på 15 000 kWt i året. Så hvem sa det ikke lønner seg å bygge nytt og tenke litt smartere?

Uansett, vi er fortsatt kjempe fornøyd med de fleste valgene vi har gjort. Huset fungerer utmerket og det er ingen feil eller mangler slik vi ser det. Vi er rett og slett super fornøyd. Så til Peter og hans tapre menn, tusen takk for at dere gjorde en god jobb !

Og vi er begge enige om at joda, vi savner kanskje det stoooore luksus kjøkkenet som vi følte vi hadde i Noras hage med den fete flotte eikebenkeplata, og det flotte inngangspartiet med morgensolen og gangen med plass til masse rot. Men når alt kommer til alt, så lever vi både enklere og bedre her og har også barna nærmere oss. Og det er billigere å leve og bo her også. Nå slipper vi dessuten å løpe oss i hjel i trappene. Er det noe du sliter med?

Det er ikke mange dager siden jeg sto på fotball cup og småpratet om dette med løping og lagring i trappene he he. Det er sååååå utrolig deilig å tenke på. Så har du mulighet, BYGG på en etasje og velg Nibe luft til vann varmepumpe med integrert ventilasjon.

Nå skal vi nyte sommeren med små puslerier rundt oss. Garasjeplata er klar til støping til uka, bare Asko får all den betongen de skal først i sitt mega store byggeprosjekt. Og vi har også fått bekreftet levering av garasjen 6.juni kl. 0700. Det blir bare så utrolig bra. Vi gleder oss masse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar