HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

torsdag 22. oktober 2015

Gleder meg til jul

I år har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal gjøre samme feil som i fjor. I fjor lot jeg fristelsen være og handlet ikke de få tingene jeg hadde ønsket meg. Lenge har jeg kun hatt små nisser og tjafs til julepynt og det har ikke betydd noe særlig. Nå er barna blitt større og de setter pris på fin julepynt. Og da blir det jo litt ekstra mer kos å pynte litt rundt oss til jul. Vi har laget vår egen tradisjon, og første adventsdag smeller vi jula opp og dagen før nyttårsaften rydder vi jula bort.

Jeg har tyvstartet litt på julehandlingen. Kjøpte disse greinene hos plantasjen i forrige uke. Og det gjør brettet så utrolig mye mer koselig. Selv mannen synes det ble hyggelig. Den andre starten er planlegging av kjøp av julegavene innen november er slutt. Sånn at desember rett og slett kan nytes og brukes til helt andre ting enn å fly i butikk kaoset når alle andre skal handle.

I år skal jeg ha tak i de tingene jeg ikke fikk tak i, i fjor. Så jeg har ringt rundt, sendt meldinger og fått tak i akkurat de få tingene jeg har ønsket meg. Dette fikk jeg levert i dag fra Elgeseterminimarked fra Trondheim. Juhuuuu så utrolig flott dette er. Jeg kan jo rett og slett ikke pakke det ned i eska igjen for å ta det opp igjen om 36 dager. Så det får stå og glede alle som kommer hjem til oss hi hi

2 kommentarer:

 1. Så stilig!
  Her i huset brakte mannen med seg 4 store kasser med julepynt - som har blitt til 2,5 ettersom årene har gått. Jeg pynter veldig lite, men noe blir det jo. Kanskje vi må skaffe oss ny julepynt med nytt hus?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anine, ja det er i alle fall gøy når barna synes det er stor stas. Minsta på 11 ble stående i gangen og kjenne på trærne, og frydet seg over at jula nærmer seg fort. Sånn har det ikke vært hos oss tidligere. Dette er andre året at vi føler at det faktisk er litt ekstra gøy. Også blir det jo så fint rundt oss med litt dill og dall :-)

   Slett