HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

fredag 20. november 2015

Strandliv i minusgrader

Det var minus 5 grader i dag, men wow for en herlig opplevelse det ble. Så utrolig flott igjen. Alby på Jeløya i Moss leverer, og overrasker hele tiden til alle årstider. Velkomsten igjennom den vakre aleèn er alltid den beste starten. Den er jaggu like vakker på senhøsten som på våren. Nå med mose på solsiden av trærne og et tydelig syn på at trærne er værutsatt for det siste snøfallet som har vært på nordsiden av trærne. Bare se selv.

På Alby i dag, var det ikke like mye snø som det var her i Hølen, men allikevel var det kjempe vakkert. Og da vi kom nede på stranden, ventet en stor overraskelse. På en av de ytterste steinene lå en sel og varmet seg i sola. Jeg gikk ut på noen av steinene for å komme litt nærmere og det virket overhodet ikke berørt av det. Så jeg fikk tatt noen fine bilder. Morsomt.

Og etter en stund på stranda, varmet faktisk sola også. Det var helt vindstille. Og hvis du tar deg tid når du er på et slikt sted, begynner du også å se litt nærmere rundt deg. Jeg satt lenge på huk for å prøve å få til det rette bildet med sola og vannet... stemningen. Stranda, steinene og vannet og sola. Ingen ting som tyder på at det lignet på vinteren. Bortsett fra snøen i forkant. Og nede ved beina mine lå det noen skjell og snø. Merkelig. Men et tydelig tegn på at nå er det vinter. Det var en flott dag på Alby igjen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar