HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

fredag 18. desember 2015

Jul i huset

Ute er frosten gått over til mildvær, og inne er det bare å kose seg. Det regnet i hele går og nesten all snø er borte. Holke ute på veien, og det er vel helt sikkert en eller flere stakkars sjeler som har tatt en arm eller tilsvarende. Æsj for et vær. Da er det bedre med skikkelig kulde gitt.

Jeg har forresten tatt juleferie ut året og det kjennes fryktelig godt ut. Nå er det ro og familietid som gjelder de nærmeste ukene. Og prioriteten er å få hentet seg litt inn igjen.

Uansett, hjemme har nå det meste kommet på plass. Småtterier som må handles inn for juledagene. Så er den biten også i boks. I dag laget jeg to jule"stand" her hjemme. Fikk plutselig litt bordpynt fra vinterbordet mitt til overs. For synd å putte det ned i eska som var planen. Så da ble det en pynte"stand" på hylla ved siden av peisen og en ute i gangen på kommoden. Nå er det ingen som kan legge igjen luer og dill og dall der og jeg slipper å be de om å rydde he he. I stedet for er det lys og rådyr som regjerer. Kjempe koselig ikke sant?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar