HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

torsdag 25. februar 2016

On my way

Det går opp og ned her i verden og ting forandrer seg fort. Og av og til så fort at vi ikke rekker å forstå hva som plutselig har skjedd. Eller kanskje det ikke ble slik vi hadde planlagt det heller. Eller slik vi ønsker at det skal være. Men sånn er det ofte. Lett å være etterpå klok i mange sammenhenger. Og noen ganger har vi heller ikke kontroll over hva vi plutselig står midt oppi. Men vi har kanskje muligheten å gjøre noe med det akkurat der og da, uansett årsak. Hva vi velger å gjøre i situasjonene sier jo litt om hvem vi også er. Noen ganger løser vi det, andre ganger reparere på det, og ikke sist men minst, noen ganger snur ryggen til og velger en totalt ny vei å gå. Det handler om å ta valg og faktisk gjøre noe. Men fysj, av og til så %&¤"#%" livet.... Hva velger du?
 
Det gjelder å ha fokus på det som er viktig og på det som betyr noe for deg. Finne noe positivt å henge hverdagen fast i sånn at du ikke drukner, uten at det blir kliss klass eller annet merkelig i det. Med begge beina plantet godt på jorda. Realistiske mål. Korte mål. Jeg lever etter et motto som har fulgt meg siden 2002 - ALT ER MULIG, det handler bare om å finne veien.
 
Feil, kan sikkert du mene. Og hva i all verden, kan du sikkert også tenke. Men for meg så er dette fokus i dag. Og jeg har noe positivt i min hverdag, hver dag heldigvis. Og jeg vet jeg er heldig. Tross alt.
 
Jeg tok dette bildet i Moss i januar, sammen med min sønn. Etterpå viste jeg det til min venninne. Jeg fortalte at jeg hadde gitt det et navn. Uten å si hva jeg tenkte om det akkurat der og da.
 
Bildet "on my way" har flere underliggende tanker. Det var noe sårt ved bildet. Noe ensomt. Og på vei bort fra meg eller på vei mot noe nytt. Og slik ble navnet til. .............Til ære for min vakre venninne som er syk og kjemper sin tapre kamp mot kreften - on her way. Det finnes ingen måte å kunne sette seg inn i hennes tapre hverdag og tunge kamp på. Egentlig en ensom kamp....
 
Midt oppi dette er jeg også on my way - mot mitt eget mål. Vi begge kjemper hver vår kamp på hver vår arena mot hvert vårt forskjellige mål. Og det gjør kanskje du også?
 
You just name it... I`M ON MY WAY !
 
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar