HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

onsdag 2. april 2014

Småplukk

Nibe varmepumpe er justert til riktige verdier og i morgen skal byggmesteren og hans menn gjøre smått her og der. Vannrør skal dekkes til med litt håndverksarbeid og hvite plater. Vaskene skal limes (for det ble visstnok glemt i farta) og graveren skal gjøre ferdig gårdsplassen og plass til garasjeplata som skal støpes om ikke så lenge.

På fredag skal husmor evnene i gang på vinduer og gulv. Bygge støv skal vekk og huset skal klargjøres til visning. Rørvikshus og byggmesteren vår fra Sjøstadbygg skal vise frem huset vårt til interessenter. Vi får jo ikke flyttet inn før alt er ferdig og alle papirer er sendt til kommunen. Og slik jeg har forstått det skal det være gjort i dag.

I morgen håper jeg også at rørleggeren kan komme å justere rom temperatur følerne og kanskje gi oss riktig svar på hvor mye turvarmen på varmepumpen eller fordelingsskapet til gulvet skal stå på, sånn at vi unngår at parketten blir tørket ut og sprekker. Men det har jo litt med ventilasjon å gjøre også. Ikke helt enkelt. Død materiale på gulvet er egentlig best med vannboren gulv varme og disse tette husene som vi har i dag.

Jeg gleder meg til å flytte inn. Det er så godt å komme inn i huset.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar