HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

fredag 24. juli 2015

Snart helt ferdig beiset også


Det begynner å ta form. Det var bare såååååå utrolig flott å få garasjen på plass. Den gjør nytten sin både som bod, plass for bilen men skjermer også for vind. Ble litt mer privat gårdsplass også. Noe både vi og sikkert også nærmeste nabo er glade for. Tidligere var den bare ei åpen slette.

Nå er det bare 1/2 siden av forsiden på huset som ikke har fått smake runde nr 2 med beis. Og det ligger ann til å bli tatt så fort været tillater det. Her er det jo av og på med sol og vind og.... ja gudene vet hva. Også er det meldt en del regn fremover.

Har det ikke blitt fint? Nå gjenstår bare resten av terrassen på solsiden. Den tar vi til neste år. Og langs med grensa skal vi sette opp gjerde mot øst og mot nord. Da er helheten på plass. Men det får komme etter som tiden går. Garasjeport er pri nr. 1. Kanskje du vet om en billig men bra leverandør av garasjeporter?

Her er bildene fra dagen i dag og i går. Er kjempe fornøyd med fargen seterbrun. Er ikke sort men mørk brun. Akkurat passe. Og denne solplassen har vært utrolig deilig i dagene som har vært. Håper å få brukt den ennå litt til bare regnværet får passert.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar