HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

mandag 7. september 2015

Det har blitt høst

HØST - Både inne og ute, brrrr. I dag våknet vi opp og gikk ut og ble møtt av et kuldesjokk. To grader ute. Herregud det kom fort. Snart er det jo frost også. Gutten i huset som gikk med søppel om morgenen kom fort inn igjen he he he.

Godt bambusen har slått gode røtter. Det blir spennende til neste år. Overlever den vinteren i bakken? De sier jo så, men så er herdesonen her på grensen. Men jeg krysser fingrene og håper på at tusenlappene ikke forsvinner med frostskader og død. Den har i alle fall i dag fått ny runde med jord.

Huset rakk vi å beise ferdig to runder. Men plattingen foran og bak huset, må vi ta til våren igjen. Alt annet får bare vente. Kun garasjeporten som skal bestilles. Og nå har vi sendt ut forespørsel til 7 forskjellige leverandører. Ønsker jo ikke å bruke opp altfor mye på en garasjeport. Den skal være hvit og enkel. Ikke noe mikkmakk. Så får vi se om vi klarer å komme i mål med den biten også da.

I mellomtiden følger vi med på forbruket på NIBE varmepumpa som vi har. Siste måling var på 911 kWt. Ikke verst når vaskemaskin og tørketrommel har gått i ett nesten hver dag siste måneden. Vi er godt under 15000 kWt i gjennomsnitt pr år fortsatt. Herlig. Ikke minst for strømregningene. De er jo nesten litt morsomme sånn som dette er nå.


 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar