HUSET I BRUERVEIEN

HUSET I BRUERVEIEN

lørdag 30. januar 2016

Bursdagsbord og litt til

To barn i huset blir ett år eldre. Minsta har bursdag i dag og er 12 år. På fredag som kommer har vi også en 15 åring i hus. Hjelpes meg hvor fort tiden går. Men jeg er heldig. De er både flinke og snille begge to.

I går hadde vi familie selskap og det var kjempe hyggelig. Bestefar reiser tilbake til USA igjen på mandag og det var også hyggelig at vi fikk sett han før han blir borte igjen til mai. Og tante og onkel fra Kløfta tok seg også en tur. Utrolig koselig.

I dag blir det barnebursdag med de nærmeste vennene hennes og bestisen er allerede på plass. Og bordet er allerede dekket fra i går også. Har kun måtte rydde bort noen ekstra lemmer, korte inn duken og ta bort litt pynt. Tjopp tjopp. Da gjenstår bare resten. Nå har jeg akkurat smeltet litt melkesjokolade og rullet jordbærene i melkesjokolade. Da er neste steg favoritt kaka og den smeller jeg i hop på få minutter.... brownies. Men først må det bli litt mat sånn at det ikke bare blir godteri i magen i kveld og hypre 11-12 åringer i natt
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar